Sunday, 27 March 2011

SCHOLARSHIP


kpd juniors out there,,dh lame sy tunggu peluang nih!!! amek ko! look! kalo korg dpt scholar ataupon dlm perkiraan utk apply mane2...sile ye...sile...pikir msk2, rebus2, kukus2! kalo twarn ke ireland, google dulu kat ireland tu ad x flight terus ke msia, facilities kat mne,cuti blek msia bpe lme, n pliz be detail on da thing yg korg akan lalui setiap ari, cthnye kalo korg dok kat kampong X kat ireland, google la psl facility kat kg X, spy lebih detail. tlgla, tlgla google byk2. kalo kowg krg minat literature bek x yah gi tmpt2 yg x pki english. lets say u r a doc to be, n u r a science student dn krg minat literature, bek x yah gi la negara2 yg x gune eng, kalo bhs arab x pe, sbb bhs arab bhs yg mudah difahami sbb Allah dh firman dlm surah yusuf k.

12:2 "sesungguhnya Kami menurunkannya berupa Qur'an berbahasa arab, agar kamu mengerti"

maaf kalo ad yg tersinggung tp ini pesann ringkas dn jujur dr saye.sbb tim sy nk mohon scholar dulu, x de guideline yg menggerunkan mcm ni, sume sokong je pilihn sy, sbbkan itu, ad sedikit penyesalan dlm  hati ini, tp apapun,,,Allah dh ttpkan saya kat sini, mesti ada hikmah,sabo je lah..hihi..tp korg yg masih ad pilihan, sy sekadr beri nasihat...kalo ad sape2 yg nk komen membidas sy..silakan..mari kite berdiskusi..


nurulsyamimiazari

2 comments:

mad khaz said...

wahhh,mimi da ad blog :D

jemput2 singgah ye :D

syamimi azari said...

haha..singgah lah..smbel komen yg mmbina ...terima kasih~~~